duminică, 10 mai 2009

SAPTAMANA EUROVISION DEBUTEAZA LA TVR 1

Cel mai important eveneiment muzical din Europa isi deschide portile saptamana viitoare mai exact marti, 12 martie, debutand cu prima semifinala internationala . Joi 14 mai va avea loc cea de-a doua semifinala iar sambata pe 16 mai va avea loc finala internationala Eurovision Song Contest 2009, unde va fi desemnat si marele castigator.
Anul acesta batalaia este stransa iar numarul tarilor participante la acest concurs a ajuns la totalul de 42 de tari . Si structura concursului s-a modificat, astfel in desemnarea castigatoriilor va exista un juriu de specialitate care in final va reprezenta 50 % din totalul punctelor iar 50 % televotingul. Acesta masura s-a luat pentru a nu mai exista suspiciunea votului politic.
Asadar saptamana acesta TVR 1 si TVR International va difuza in direct si in exclusivitate concursul Eurovision ce va avea loc la Moscova .
Emisiunea "Drumul spre Moscova" va avea si o editie speciala , luni 11 mai de la ora 12, pe TVR 1, unde Leonard Miron impreuna cu reprezentantii Eurovision Junior vor viziona si comenta melodiile din prima semifinala de la Moscova . Concurenta noastra, Elena Gheorghe va evolua in prima semifinala .
Fiti cu ochii pe Eurovision !
by dorindamaskin.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu